Yrityksemme

Pro Työturva Oy on työturvallisuuden ammattimaiseen kehittämiseen, koulutukseen ja konsultointiin sekä siihen liittyvään ohjelmistokehitykseen erikoistunut yritys.

Taustana kehitetylle pilvipalvelulle ovat olleet erilaiset projektit ja niiden materiaali sekä kokemusperäinen tieto perinteisten työkalujen heikkouksista. Nykyaikaisten työkalujen ja niiden integroinnin puute yhdeksi kattavammaksi kokonaisuudeksi on ollut kehitystyön ”punainen lanka”. Asiakkaamme pystyy tekemään yhdellä palvelulla tarvittavat perusdokumentit ja miettimään niiden asiat kuntoon. Jatkokehityksemme tarjoaa lähitulevaisuudessa runsaasti uusia ominaisuuksia muun muassa hyvän työsopimuksen tekoon ja työhön perehdytykseen.

Kohderyhmiämme ovat olleet alusta asti mm. rakentaminen, teknologiateollisuus ja maatalous, jotka ovat hyviä esimerkkejä tapatumaherkistä toimialoista. Käytännössä asiakkaitamme ovat kaikki suomalaiset yritykset ja korostetusti ne, joilla on käytössään laatu-, toiminta- tai johtamisjärjestelmä tai jotka ovat tekemisissä tilaajavastuulain tai alihankinnan/päämiehien kanssa. Julkishallinnon puolelta meillä on asiakkuuksia kuntien ja seurakuntien joukosta.

Yhteystiedot

Pro Työturva Oy

Hannu Hirvonen
GSM 050 63882

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Heräsikö lisäkysymyksiä? Kerromme mielellämme lisää - jätä yhteystietosi allaolevalla lomakkeella, niin palaamme tuota pikaa asiaan!

Palvelua toteuttamassa