Asiakkaitamme

Tältä sivulta löydät tosielämän kokemuksia palvelumme käyttäjiltä eri toimialoilta.

 

 

EKO LVI Oy

Yrityksemme EKO LVI Oy oli kilpailuttamassa vakuutuksia ja tuli tarve saada samalla työturvallisuuden perusdokumentaatio ja mm. kemikaaliluettelo sekä riskien arvioinnit ajan tasalle. Olimme yhteydessä Pro Työturvaan ja sieltä löytyi tarvittavat työkalut näiden dokumenttien nykyaikaiseen tekemiseen.
 
Työturvallisuudella on koko ajan kasvava merkitys kovenevassa kilpailussa. Haluamme olla kärkiporukassa ja turvallinen yhteistyökumppani. Nykyaikainen tekniikka ja palvelut tehostavat myös omaa liiketoimintaamme. Kaikessa toiminnassa olemme suuntaamassa entistä enemmän hyvin ja turvallisesti toteutettujen pilvipalveluiden suuntaan - ja tämä on yksi niistä.
 
Samalla löytyi myös hyvä vakuutusmeklari, Rewenda, jonka kanssa Pro Työturva teki jo yhteistyötä. Pro Työturvan kanssa luotua aineistoa päätettiin käyttää vakuutusten kilpailutuksen tukimateriaalina. Valmiiden raporttien käyttö helpotti huomattavasti niin vakuutusmeklarin laatimaa toiminnan ja riskienhallinnan tason kuvaamista kuin meidän omaa työtä.

Hyvin tehdyllä kokonaisuudella saimme paremmin riskejä vastaavan vakuutusturvan. Kilpailutuksen avulla tarkastimme vakuutusten markkinahinnan, joka toi meille iloisen uutisen.

Yhteistyö on sujunut hyvin ja luontevasti. Apua saatiin siihen mihin tarvittiin!
 
Henri Nygren
Toimitusjohtaja
EKO LVI OY

 

Timosen Auto Oy

Pro Työturva -sivusto on rakenteeltaan selkeä sekä erityisesti käyttäjäystävällinen. Olemme saaneet sivuston avulla työturvallisuuteen liittyvät dokumentit kätevästi samaan paikkaan, josta ne on helppo tarvittaessa esittää mm. viranomaisille. Työturvallisuuteen liittyvien asioiden ylläpito ja dokumenttien hallinta onnistuu sivuston myötä erinomaisesti ja kätevästi. Kiireiselle yrittäjälle sivusto tuo lisäksi muitakin helpotuksia. Sen avulla saa mm. muistutukset sähköpostiin, mikäli tulityö-, ensiapu- jne. kortit ovat menossa vanhaksi.  Suosittelemme Pro Työturva -palvelua kaikille yrittäjille, jotka haluavat keskittyä ydinosaamiseensa sekä yrityksensä kehittämiseen.

Antti Timonen, huoltopäällikkö

 

Tilijussila Ky

Kokemuksesta tiedämme, että työsuojelukysymykset ovat ajankohtaisia jo yrityksen aloittamisesta lähtien. Palkattaessa ensimmäistä työntekijää herätään miettimään mm. työterveyshuoltoa ja pakollisia palkkoihin liittyviä vakuutuksia.
 
Tajuntaan työsuojelu iskee vasta tarkastajan ilmoittaessa tulostaan, tai vahingon sattuessa. Silloin viimeistään huolehditaan ajan tasalle työsuojelun taustat riskien arviointeineen ja työaikaseurantoineen.

Pro Työturvan pilvipalvelua on helppo käyttää ja se auttaa pistämään perusasiat kuntoon. Tietojen päivittäminenkään ei ole enää vaivalloista ja vastuuta voi jakaa muillekin. Otimme sen omaan käyttöön.​

Monesti kirjanpitäjänä asiakkaat kyselevät ohjeita erilaisista asioista ja silloin tällöin myös työturvallisuudesta ja sen lainsäädännöstä. Nyt on helppo vinkata osoite protyöturva.fi. 
 
Sisko Jussila
Yrittäjä
Tilijussila Ky

 

Liperin seurakunta

ProTyöturva-järjestelmä sisältää paljon työturvallisuustietoutta. Liperin seurakunnassa aloitettiin kemikaaliluettelon laatimisella. Ohjelma on helppokäyttöinen ja ohjeet selkeät. Se, että luettelo on sähköisessä muodossa, helpottaa suuresti tietojen myöhempää muokkaamista ja päivittämistä.

Lisäksi kaikki tieto on keskitetysti järjestelmässä, josta tarvittavat osat on helppo tulostaa eri toimipaikkoihin nähtäville. Haasteellisinta kemikaaliluettelon laatimisessa oli saada käytössä olevista tuotteista ajantasaiset käyttöturvallisuustiedotteet. Seuraavassa vaiheessa Liperin seurakunnassa siirrytään riskien arviointiin.

ProTyöturva-järjestelmä helpottaa hahmottamaan työturvallisuusasioiden kokonaisuuden ja se antaa hyvät työkalut eri osioiden saamiseksi ajan tasalle.

Harri Nousiainen
Talouspäällikkö
Liperin seurakunta

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Heräsikö lisäkysymyksiä? Kerromme mielellämme lisää - jätä yhteystietosi allaolevalla lomakkeella, niin palaamme tuota pikaa asiaan!

Palvelua toteuttamassa