Asiakkaitamme

Tältä sivulta löydät tosielämän kokemuksia palvelumme käyttäjiltä eri toimialoilta.

 

Seger Oy

Kaikki alkoi työsuojelutarkastuksesta. Olimme pärjänneet aikaisempina vuosina hyvin tarkastuksissa vanhoilla dokumenteilla, mutta vanhalla ohjelmistolla tekemämme kemikaaliluettelo ei riittänyt tällä kertaa. Aloitimme erilaisten työkalujen ja palveluiden kartoituksen ja löysimme Protyöturva.fi -pilvipalvelun. Tutustuttuamme siihen havaitsimme sen olevan varsin helppokäyttöinen ja siinä oli hyvät hallintatyökalut käyttöturvallisuustiedotteiden tiedoille. Koska meillä on varsin suuri määrä kemikaaleja saimme lisäksi ostopalveluna niiden tietojen syötön palveluun kohtuullista korvausta vastaan. Uusi luettelo syntyi kivutta.

Pro Työturva -palvelu erottui kilpailussa kilpailijoihin verrattuna järkevällä hinnoittelulla ja hyvillä ominaisuuksilla. Sillä on todella helppo ja nopea muuttaa olemassa olevia tietoja ja lisätä uusia kemikaaleja. Se ei ollut tavalliselle käyttäjälle liian monimutkainen. Palvelussa on lisäksi monta muuta käyttökelpoista toimintoa mm. riskien arviointiin.

Saimme esittelyn ja jatkoneuvottelujen yhteydessä riittävän ja perusteellisen koulutuksen, jonka avulla ylläpito on vaivatonta myös jatkossa omalla porukalla. Aika oli ajanut vanhan työkalun ohi ja uusi korvasi sen hyvin tuleviksi vuosiksi. Tulemme käyttämään myös muita palvelun osia jatkossa. Perinteiset menetelmät ja hankalasti ylläpidettävät paperitulosteet kansioissa eivät ole enää nykypäivää.

Esa Mannermaa
kunnossapitopäällikkö
Seger Oy

 


 

Tupla-Luuta Oy

Etsimme uusia ja nykyaikaisia tapoja perinteisten paperien ja katoavien tiedostojen tilalle työturvallisuuden ylläpitämiseksi ja parantamiseksi yrityksessämme. Verkosta löytyi mielenkiintoinen palvelu ja hyvä kokonaisuus dokumenttien ja asioiden hallintaan. Otimme yhteyttä Pro Pilvipalveluihin kotisivujen kautta ja demon jälkeen saimme selkeän kuvan mitä kaikkea Pro Työturvalla pystyy tekemään. Tarvitsimme juuri sillä hetkellä päivitystä kemikaaliluettelon ja riskien arvioinnin osalta, mutta mukana tuli myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Palvelu on helppokäyttöinen ja käyttöliittymät ovat selkeän yksinkertaisia kenelle hyvänsä. Uusien dokumenttien ja tietojen päivittäminen on nopeaa myös jatkossa ja dokumentit löytyvät yhdestä paikasta – sekä tulostettuna kansiosta että sähköisenä versiona pilvestä. Yrityksemme työllistää noin 30 henkeä ja ymmärrämme työturvallisuuden merkityksen ja vaatimukset. Haluamme huolehtia työntekijöidemme työhyvinvoinnista ja jaksamisesta nyt ja tulevaisuudessa.

Maarit Eklund
toimitusjohtaja
Tupla-Luuta Oy

 


 

EKO LVI Oy

Yrityksemme EKO LVI Oy oli kilpailuttamassa vakuutuksia ja tuli tarve saada samalla työturvallisuuden perusdokumentaatio ja mm. kemikaaliluettelo sekä riskien arvioinnit ajan tasalle. Olimme yhteydessä Pro Pilvipalveluihin ja sieltä löytyi tarvittavat työkalut näiden dokumenttien nykyaikaiseen tekemiseen.
 
Työturvallisuudella on koko ajan kasvava merkitys kovenevassa kilpailussa. Haluamme olla kärkiporukassa ja turvallinen yhteistyökumppani. Nykyaikainen tekniikka ja palvelut tehostavat myös omaa liiketoimintaamme. Kaikessa toiminnassa olemme suuntaamassa entistä enemmän hyvin ja turvallisesti toteutettujen pilvipalveluiden suuntaan - ja tämä on yksi niistä.
 
Samalla löytyi myös hyvä vakuutusmeklari, Rewenda, jonka kanssa Pro Pilvipalvelut teki jo yhteistyötä. Pro Pilvipalveluiden kanssa luotua aineistoa päätettiin käyttää vakuutusten kilpailutuksen tukimateriaalina. Valmiiden raporttien käyttö helpotti huomattavasti niin vakuutusmeklarin laatimaa toiminnan ja riskienhallinnan tason kuvaamista kuin meidän omaa työtä.

Hyvin tehdyllä kokonaisuudella saimme paremmin riskejä vastaavan vakuutusturvan. Kilpailutuksen avulla tarkastimme vakuutusten markkinahinnan, joka toi meille iloisen uutisen.

Yhteistyö on sujunut hyvin ja luontevasti. Apua saatiin siihen mihin tarvittiin!
 
Henri Nygren
toimitusjohtaja
EKO LVI OY

 


 

Timosen Auto Oy

Pro Työturva -palvelu on rakenteeltaan selkeä sekä erityisesti käyttäjäystävällinen. Olemme saaneet palvelun avulla työturvallisuuteen liittyvät dokumentit kätevästi samaan paikkaan, josta ne on helppo tarvittaessa esittää mm. viranomaisille. Työturvallisuuteen liittyvien asioiden ylläpito ja dokumenttien hallinta onnistuu sivuston myötä erinomaisesti ja kätevästi. Kiireiselle yrittäjälle sivusto tuo lisäksi muitakin helpotuksia. Sen avulla saa mm. muistutukset sähköpostiin, mikäli tulityö-, ensiapu- jne. kortit ovat menossa vanhaksi. Suosittelemme Pro Työturva -palvelua kaikille yrittäjille, jotka haluavat keskittyä ydinosaamiseensa sekä yrityksensä kehittämiseen.

Antti Timonen
huoltopäällikkö
Timosen Auto Oy

 


 

Tilijussila Ky

Kokemuksesta tiedämme, että työsuojelukysymykset ovat ajankohtaisia jo yrityksen aloittamisesta lähtien. Palkattaessa ensimmäistä työntekijää herätään miettimään mm. työterveyshuoltoa ja pakollisia palkkoihin liittyviä vakuutuksia.
 
Tajuntaan työsuojelu iskee vasta tarkastajan ilmoittaessa tulostaan, tai vahingon sattuessa. Silloin viimeistään huolehditaan ajan tasalle työsuojelun taustat riskien arviointeineen ja työaikaseurantoineen.

Pro Työturva -pilvipalvelua on helppo käyttää ja se auttaa pistämään perusasiat kuntoon. Tietojen päivittäminenkään ei ole enää vaivalloista ja vastuuta voi jakaa muillekin. Otimme sen omaan käyttöön.​

Monesti kirjanpitäjänä asiakkaat kyselevät ohjeita erilaisista asioista ja silloin tällöin myös työturvallisuudesta ja sen lainsäädännöstä. Nyt on helppo vinkata osoite protyoturva.fi. 
 
Sisko Jussila
yrittäjä
Tilijussila Ky

 


 

Liperin seurakunta

Pro Työturva -palvelu sisältää paljon työturvallisuustietoutta. Liperin seurakunnassa aloitettiin kemikaaliluettelon laatimisella. Ohjelma on helppokäyttöinen ja ohjeet selkeät. Se, että luettelo on sähköisessä muodossa, helpottaa suuresti tietojen myöhempää muokkaamista ja päivittämistä.

Lisäksi kaikki tieto on keskitetysti järjestelmässä, josta tarvittavat osat on helppo tulostaa eri toimipaikkoihin nähtäville. Haasteellisinta kemikaaliluettelon laatimisessa oli saada käytössä olevista tuotteista ajantasaiset käyttöturvallisuustiedotteet. Seuraavassa vaiheessa Liperin seurakunnassa siirrytään riskien arviointiin.

Pro Työturva  -palvelu helpottaa hahmottamaan työturvallisuusasioiden kokonaisuuden ja se antaa hyvät työkalut eri osioiden saamiseksi ajan tasalle.

Harri Nousiainen
talouspäällikkö
Liperin seurakunta

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Heräsikö lisäkysymyksiä? Kerromme mielellämme lisää - jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin palaamme tuota pikaa asiaan!

*pakollinen kenttä

Palvelua toteuttamassa